Citytrip Tanger

1 tem 4 mei 2025

Tanger is een buitenbeentje in Marokko.  Met één voet in Europa- en anderzijds toch authentiek Marokkaans.

Tanger kent al meer dan een eeuw een grote aantrekkingskracht op Europeanen en zelfs Amerikanen.  Schrijvers trokken vaak naar deze stad om inspiratie op te doen.  Dit maakt van Tanger een wat meer kosmopolitische stad dan andere steden in Marokko.  Niettegenstaande zijn er zeker ook nog authentieke Marokkaanse plaatsen in deze stad.

We nemen de tijd om deze boeiende stad te verkennen, met aandacht voor oa de Kasbah, de medina, de stadswallen, de verschillende moskeeën, enkele musea of gallerijen, …  Misschien rest er zelfs wat tijd om een strand op te zoeken.

We maken zeker ook een uitstap naar het witte stadje Chefchaouen of eventueel Tetouan.

Prijs 375 euro.

Inbegrepen: Overnachtingen in twee- of eventueel meerpersoonskamers in het centrum van Tanger (single kamers ifv beschikbaarheid en mits toeslag van 125 euro), 3 avondmalen, gebruik openbaar vervoer, begeleiding.

Niet inbegrepen: vlucht met Ryanair (+/- 225 euro inclusief 10 kg bagage in het vliegtuig – prijzen dd 11/6/2024 – zelf te boeken, met hulp van de begeleider), lunches, inkomgelden musea edm (je kiest dus zelf welke (musea)bezoekjes je meepikt), persoonlijke reis- en annulatieverzekering, dranken en persoonlijke uitgaven.

Bij welgemeende interesse, contacteer me zo snel mogelijk via mail naar Gerd@Vertrek.be.
Van zodra er 7 ingeschrevenen zijn, kijken we terug naar de vluchtprijzen.  Indien deze nog steeds aanvaardbaar zijn qua prijs (< 350 EUR h/t), boeken we meteen onze vluchten. Indien de vluchtprijzen te hoog liggen, krijg je je inschrijvingsgeld integraal terug.

 

Aanmelden voor deze reis

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign