Activiteiten

VZW Het Vertrek organiseert zowel daguitstappen als weekends en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland.

Het Vertrek werkt voor zijn weekends en reizen samen met officieel herkende touroperators. Bij onze meerdaagse activiteiten dragen zij zorg voor de boekingen van accommodatie en transport. Onze begeleiders zorgen voor de begeleiding en de maaltijden. Daarnaast dragen zij zorg voor de praktische zaken van je reis of weekend. Voor elke meerdaagse activiteit ontvang je van hen bovendien een uitgebreide documentatiebundel. Voor sommige reizen organiseren zij een kennismakingswandeling of -fietstocht of een info avond. Hier kan je niet alleen kennis maken met je begeleiders en reisgezellen, maar ook, voor onze reizen met eigen vervoer, afspraken maken om samen naar je vakantiebestemming te rijden.

Wanneer een weekend of reis volzet is en je wou toch nog graag mee, dan plaatsen wij je met plezier op de wachtlijst. Dit is volledig gratis en niet bindend. Wanneer er een plaats vrij komt, nemen we contact me je op. Op dat moment beslist je of je de vrijgekomen plaats wenst in te nemen of niet.

Voor een overzicht van onze meerdaagse activiteiten klik hier

Daarnaast organiseert Het Vertrek ook dagactiviteiten.

Voor meer info over de dagactiviteiten klik hier

Voor meer info over de zoekertjes klik hier.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign