Samen kostendelend naar een activiteit

Carpoolen

Omdat ook wij van mening zijn dat er al files genoeg zijn, de benzineprijs meer dan hoog genoeg is en een leuke babbel gezelliger is dan alleen in de wagen te zitten trachten wij voor onze activiteiten het carpoolen zoveel mogelijk aan te moedigen.

Samen rijden is niet alleen beter voor het milieu, het is bovendien een stuk voordeliger.

Meerdaagse activiteiten

Voor al onze meerdaagse reizen ontvang je +/- 6 weken voor vertrek een uitgebreide info-brochure. Hierin vind je ook een deelnemerslijst zodat je contact kan nemen met medereizigers om afspraken te maken om samen kosten delend naar jouw vakantiebestemming of vertrekplaats te reizen.

Omwille van privacy en veiligheidsredenen vermelden wij enkel naam, woonplaats en mailadres op de deelnemerslijsten.

Dagactiviteiten

Ook voor onze dagactiviteiten kan je kostendelend samenrijden. Neem je deel aan een van onze activiteiten en heb je nog een of meerdere vrije plaatsjes in je wagen of zoek je nog een zitje om te kunnen meerijden. Meld dit bij inschrijving aan onze begeleider samen met je woonplaats en mailadres of gsm nummer waarop je bereikbaar bent. Deze gegevens worden vermeld op de deelnemerslijst zodat je onderling kan afspreken om kostendelend samen te rijden.

Omwille van privacy en veiligheidsredenen vermelden wij enkel naam, woonplaats  mail en gsm nummer op de deelnemerslijsten.

Tarieven kostendelend samen rijden

Om discussies over de meerijkosten te voorkomen raden wij aan om op voorhand de juiste afspraken te maken. Als richtprijs stellen wij het volgende tarief voor.

* verplaatsingen  = 10 eurocent per km/deelnemer

Hou er rekening mee dat je chauffeur door het vrijwillig inzetten van zijn voertuig een boel extra risico’s loopt (panne, ongeval, boete e.d.). Wij vinden een redelijke vergoeding per km dan ook niet meer als normaal

Het Vertrek kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen of schade tijdens het carpoolen.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign