Medewerkers

VZW Het Vertrek is en blijft een niet-commerciële organisatie van en door vrijwilligers. Een 10-tal enthousiaste medewerkers neemt de begeleiding van dagactiviteiten, weekends en reizen op zich. Zij worden hiervoor niet betaald maar ontvangen uiteraard wel een vergoeding voor hun gemaakte onkosten. Niet meer dan fair. Enerzijds is werken met vrijwilligers niet zo evident, het betekent telkens weer inwerken en afscheid nemen. Gelukkig sluiten ook ieder jaar nieuwe vrijwilligers aan.

 

Het Vertrek-team

Bestuur:

Voorzitter: Lydia

 

Lid van Het Vertrek sinds 2003. Lydia houdt van wintersport en sportieve wandel- en fietsvakanties. In haar bestuursfunctie bewaakt zij de continuïteit van de organisatie en is zij verantwoordelijk voor de boekhouding, financiën en het beheer van officiële stukken.
Contact: Lydia@vertrek.be

 

Secretaris: Jenny

Lid van Het Vertrek sinds 2004. Zij houdt van fietsvakanties, city-trips, moderne architectuur en fotografie. Binnen het Vertrek zorgt zij voor de administratie: het digitaal beheer, up-to-date houden van de website en de inschrijvingen op de nieuwsbrieven.
Contact: Jenny@vertrek.be

 

Bernadette 

Sinds 2013 lid van Het Vertrek. Sportieve vakanties, vooral fietsen, skiën, maar ook wandelen zijn haar ding en dat het liefst in de mooie natuur, samen met mensen die hier eveneens van genieten. Bovendien is de “reis-microbe” door Het Vertrek alleen maar aangewakkerd. Vanaf 2024 is ze ook bestuurslid.
Contact: Bernadette@vertrek.be

 

Johan 

Johan neemt sinds 2019 regelmatig deel aan activiteiten van het Vertrek en is vanaf 2024 bestuurslid.
Contact: Johan@vertrek.be

 

 

 

Kris

Kris is sinds 2021 begeleidster bij het Vertrek. Zij houdt van ski- en fietsvakanties en vindt het tof om fietstripjes uit te stippelen en te delen met andere sportievelingen. In 2024 kwam Kris ook bij het bestuur.
Contact: Kris@vertrek.be

 

 

Begeleiders:

Bart

Als nieuwe begeleider, zou ik graag Limburg op de kaart zetten. In het verleden heb ik al activiteiten voor alleenstaande vereniging het Jag gedaan. Ik ben geboren en getogen in Lommel en zou vooral graag wandelactiviteiten in Limburg organiseren.
Was lid van Het Vertrek van 2013 tot 2016 en mijn fijnste ervaring was de meerdaagse reis “Sorrento-Rome”. Ik wil vooral wandelingen van 15 tot 20 km organiseren en misschien later ook fietstochten. Contact: Bart@vertrek.be
Carine

Carine heeft het Vertrek leren kennen via diverse activiteiten en na enkele deelnames begon het te kriebelen om zelf activiteiten te organiseren. Ze is geen professionele reisleidster, maar probeert zoveel mogelijke mensen op een aangename manier samen te brengen tijdens een wandeling, weekendje, … 
Hoofddoel is dat singles zich op hun gemak voelen, genieten tijdens een activiteit en zo op een spontane manier hun vriendenkring kunnen uitbreiden. Contact: Carine@vertrek.be

Els 

Els is altijd al graag met groepen op pad geweest, vroeger met de jeugdbeweging en nadien beroepsmatig in het onderwijs.
Tot 15 jaar geleden begeleidde ze groepsreizen bij Joker in Europa, Afrika en Azië. Zo had ze de kans om op een avontuurlijke manier op enorm mooie plaatsen te komen.
Els houdt van wandelen, het liefst trekt ze tijdens de wandelingen de natuur in, ver van de bewoonde wereld.

Els VL

Het is mijn ‘ding’ om mensen bijeen te brengen en samen op stap te gaan.  Mijn voorkeur gaat uit naar de langere wandelingen, maar ik kan even goed genieten van een wandeling van 8 km met een tussenstop.   Zolang ik maar ‘buiten ben’ in de natuur… !  Ik zoek graag iets ‘nieuws’ en organiseer ondertussen al een aantal jaren themawandelingen en wandel- en fietsevenementen op aanvraag.   Regio Heuvelland (West-Vlaanderen) kent ze op haar duimpje.  Contact: ElsVL@vertrek.be

Gerd
Gerd houdt van activiteiten organiseren, dagwandelingen uitwerken (liefst lange tochten van zo’n 20 à 25 km), een weekendje in eigen land of de buurlanden of een reis in elkaar steken. Het vormt van kindsbeen af de rode draad in zijn leven.  Vroeger deed hij allerhande zaken in het jeugdwerk, later voor andere organisaties of voor vrienden, want het liefst van al doet hij dit voor een leuk gezelschap.
Contact: Gerd@vertrek.be

Marc

 

Ik heb mijn belangstelling voor de natuur en voor wandelingen opgedaan bij de KSA.  Ook van kleinsaf aan gingen we al naar de Ardennen, de zee en Luxemburg regelmatig op stap…  Ben lid van het Vertrek geworden sinds 2019 en nu begeleider sinds 2024.
Contact: Marc@vertrek.be

 

 

Stefaan

Sinds 2016 begon Stefaan met wandelingen te organiseren voor het Vertrek, nadien werd hij reisbegeleider. Zijn hoofddoel is telkens een super voorbereide reis aan te bieden, doch met mogelijkheid t programma aan te passen aan de wensen en noden van de groep.
Zowel de sportieve mens (wandelen – fietsen) alsook de iets minder sportieve kunnen hun gading vinden in zijn voorstellen.
Contact: Stefaan@vertrek.be

 

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign