Medewerkers

VZW Het Vertrek is en blijft een niet-commerciële organisatie van en door vrijwilligers. Een 10-tal enthousiaste medewerkers neemt de begeleiding van dagactiviteiten, weekends en reizen op zich. Zij worden hiervoor niet betaald maar ontvangen uiteraard wel een vergoeding voor hun gemaakte onkosten. Niet meer dan fair. Enerzijds is werken met vrijwilligers niet zo evident, het betekent telkens weer inwerken en afscheid nemen. Gelukkig sluiten ook ieder jaar nieuwe vrijwilligers aan.
Momenteel hebben zich, naar aanleiding van onze oproepen, een aantal nieuwe medewerkers aangemeld. Na hun proefactiviteit, zullen zij zich hier kort  voorstellen. 

Het Vertrek-team

Voorzitter: Lydia

 

Lid van Het Vertrek sinds 2003. Lydia houdt van wintersport en sportieve wandel- en fietsvakanties. In haar bestuursfunctie bewaakt zij de continuïteit van de organisatie en is zij verantwoordelijk voor de boekhouding, financiën en het beheer van officiële stukken.
Contact: Lydia@vertrek.be

 

Ondervoorzitter: Dirk

Als voormalig monitor in zijn tweede vaderland Zwitserland tussen 1977 en 1984, neemt Dirk graag zijn geliefkoosde hobby terug op voor het organiseren van activiteiten en begeleiden van groepen. Hij brengt graag mensen samen voor wandelingen, fietstochten en amusement.
Houdt erg van bergstreken en vertoeft graag in de buurt van water. Als ondervoorzitter is hij verantwoordelijk voor de begeleiders, alsook voor de visie van de organisatie.
Contact: Dirk@vertrek.be

Secretaris: Jenny

Lid van Het Vertrek sinds 2004. Zij houdt van fietsvakanties, city-trips, moderne architectuur en fotografie. Binnen het Vertrek zorgt zij voor de administratie: het digitaal beheer, up-to-date houden van de website en de inschrijvingen op de nieuwsbrieven.
Contact: Jenny@vertrek.be

 


Begeleiders:

Bart

Als nieuwe begeleider, zou ik graag Limburg op de kaart zetten. In het verleden heb ik al activiteiten voor alleenstaande vereniging het Jag gedaan. Ik ben geboren en getogen in Lommel en zou vooral graag wandelactiviteiten in Limburg organiseren.
Was lid van Het Vertrek van 2013 tot 2016 en mijn fijnste ervaring was de meerdaagse reis “Sorrento-Rome”. Ik wil vooral wandelingen van 15 tot 20 km organiseren en misschien later ook fietstochten. 

Bernadette 

Sinds 2013 lid van Het Vertrek. Sportieve vakanties, vooral fietsen, skiën, maar ook wandelen zijn haar ding en dat het liefst in de mooie natuur, samen met mensen die hier eveneens van genieten. Bovendien is de “reis-microbe” door Het Vertrek alleen maar aangewakkerd.

 

 

Carine

Carine heeft het Vertrek leren kennen via diverse activiteiten en na enkele deelnames begon het te kriebelen om zelf activiteiten te organiseren. Ze is geen professionele reisleidster, maar probeert zoveel mogelijke mensen op een aangename manier samen te brengen tijdens een wandeling, weekendje, … 
Hoofddoel is dat singles zich op hun gemak voelen, genieten tijdens een activiteit en zo op een spontane manier hun vriendenkring kunnen uitbreiden.

Els 

Els is altijd al graag met groepen op pad geweest, vroeger met de jeugdbeweging en nadien beroepsmatig in het onderwijs.
Tot 15 jaar geleden begeleidde ze groepsreizen bij Joker in Europa, Afrika en Azië. Zo had ze de kans om op een avontuurlijke manier op enorm mooie plaatsen te komen.
Els houdt van wandelen, het liefst trekt ze tijdens de wandelingen de natuur in, ver van de bewoonde wereld.

 

Gerd
Gerd houdt van activiteiten organiseren, dagwandelingen uitwerken (liefst lange tochten van zo’n 20 à 25 km), een weekendje in eigen land of de buurlanden of een reis in elkaar steken. Het vormt van kindsbeen af de rode draad in zijn leven.  Vroeger deed hij allerhande zaken in het jeugdwerk, later voor andere organisaties of voor vrienden, want het liefst van al doet hij dit voor een leuk gezelschap.

Kris

Kris is sinds 2021 begeleidster bij het Vertrek. Zij houdt van ski- en fietsvakanties en vindt het tof om fietstripjes uit te stippelen en te delen met andere sportievelingen.

 

 

 

Sabine 

In 2021 begon het bij Sabine te kriebelen om zelf wandelingen uit te stippelen en te begeleiden. Ze woont in de Vlaamse Ardennen, wandelt graag in eigen streek en vindt het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten.

Sabine draagt de natuur en de landelijke omgeving een warm hart toe, en vertelt er bij tussenpozen graag iets over tijdens een (soms pittige) wandeling.

 

Stefaan

Sinds 2016 begon Stefaan met wandelingen te organiseren voor het Vertrek, nadien werd hij reisbegeleider. Zijn hoofddoel is telkens een super voorbereide reis aan te bieden, doch met mogelijkheid t programma aan te passen aan de wensen en noden van de groep.
Zowel de sportieve mens (wandelen – fietsen) alsook de iets minder sportieve kunnen hun gading vinden in zijn voorstellen.

 

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2023 ~ website door WEN Kunst Webdesign