Inschrijven en betalingen

Inschrijven voor een dagtocht doe je als volgt:

– Klik onderaan de activiteit op de link Schrijf je in voor deze dagactiviteit”. Je ontvangt meteen een mail met de bevestiging dat je inschrijving verzonden is. Binnen de week ontvang je van je begeleider een mail met daarin de definitieve bevestiging van je inschrijving. Achteraf ontvang je nog een mail met de juiste plaats en uur van vertrek + een deelnemerslijst** zodat je eventueel afspraken kan maken om samen te carpoolen naar de activiteit.

Inschrijven voor een dagtocht met voorafbetaling doe je als volgt:

– Klik onderaan de activiteit op de link Schrijf je in voor deze dagactiviteit”. Je ontvangt meteen een mail met de bevestiging dat je inschrijving verzonden is. Je ontvangt van je begeleider een mail met bevestiging van je inschrijving en de juiste betalingsgegevens. Door het uitvoeren van de betaling maak je je inschrijving definitief. Opgelet bij niet betaling hebben wij het recht jouw deelname te annuleren. Achteraf ontvang je nog een mail met de juiste plaats en uur van vertrek + een deelnemerslijst** zodat je eventueel afspraken kan maken om samen te carpoolen naar de activiteit.

Inschrijven voor een meerdaagse activiteit doe je als volgt:

– Klik onderaan de activiteit op de link “Schrijf je in voor deze activiteit”. Je ontvangt meteen een mail met de bevestiging dat je inschrijving verzonden is. Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een bestelbon met betalingsoverzicht en onze algemene voorwaarden. Door het betalen van het voorschot / saldo* verklaar je je akkoord met onze algemene voorwaarden en is je inschrijving definitief. Wanneer het voorschot / saldo* niet binnen de gestelde termijn voldaan wordt hebben wij het recht uw inschrijving zonder verdere kennisgeving te annuleren. Ongeveer zes weken voor afreis ontvang je een uitgebreide infobrochure met deelnemerslijst** zodat je eventueel afspraken kan maken om samen te carpoolen naar de reisbestemming of de vertrekplaats.

* Voor elke reis wordt er een voorschot van 30% aangerekend, het saldo betaal je zes weken voor afreis. Voor reizen en weekends waarvan de totaalprijs lager ligt dan 200€ wordt gevraagd om het volledige bedrag te storten 10 dagen na ontvangst van je bestelbon.

** Omwille van privacy redenen wordt op de deelnemerslijsten enkel naam, woonplaats en mailadres vermeld.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign