Reizen zonder vervoer

Bij sommige reizen in ons aanbod is het vervoer naar en van je vakantiebestemming niet inbegrepen in de prijs van de reis. Je moet hier dus zelf voor je transport zorgen. Het Vertrek VZW helpt je zoveel mogelijk om het juiste transport naar je vakantiebestemming te kiezen. Uiteraard ben je vrij om voor een alternatieve wijze van vervoer te kiezen.

Hoe reis ik naar mijn vakantiebestemming en hoe kan Het Vertrek mij hierbij helpen ?

Met de auto: Enkele weken voor afreis krijg je van ons, samen met je infobrochure, een deelnemerslijst met gsm en e-mail gegevens van je medereizigers. Zo kan je zelf afspraken maken om met meerdere deelnemers samen te rijden. Carpoolen niet alleen goed voor je portemonnee ook voor het milieu. (*1)

Met het openbaar vervoer: In je infobrochure vindt je alle gegevens en informatie om met het openbaar vervoer naar je vakantiebestemming te reizen. (*1)-(*2)

Met het vliegtuig:  Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kunnen wij geen groepstarief bekomen, wij bieden dan de reis aan zonder vervoer en je zorgt zelf voor het boeken van je vliegticket. Zo ben je verzekerd dat je je ticket kan aankopen aan de laagste prijs. Bij vliegtuig-reizen waarbij je zelf je ticket dient te boeken vindt je alle informatie om een ticket te boeken terug op onze site. Klik hiervoor bij de reis op de tab “Vluchtinfo”. Omdat vliegtuigtarieven op enkele dagen soms flink kunnen stijgen, adviseren wij je om je vliegtuigticket zo snel mogelijk na inschrijving te boeken, zo krijg je steeds het beste tarief van het moment. Lukt het je niet om zelf je ticket te boeken vermeld dit dan bij inschrijving, na ontvangst van je voorschot boeken wij dan het vliegicket in jouw plaats. Voor deze dienst zijn wij helaas genoodzaakt 15 € administratie kosten aan te rekenen. Meer info via info@vertrek.be of 02/377.05.80. 

(*1) Het Vertrek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor  ongevallen tijdens het vervoer van en naar uw vakantiebestemming.

(*2) Het Vertrek kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele annulaties of vertragingen van het transport. Gelieve je hiervoor tot de desbetreffende vervoersmaatschappij te richten.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign