Verzekeringen

Een goede reisbijstands- of annuleringsverzekering is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je reis. En dit terwijl een verzekering maar een klein deel uitmaakt van je reisbudget. Voor beide verwijzen we je graag door naar een gespecialiseerde verzekeraar.

Annuleringsverzekering:

Voor de afreis, om de kosten te dekken indien je om bepaalde dringende redenen niet op vakantie kan vertrekken. Voorbeelden hiervan zijn: ziekte, ongeval, overlijden, intrekking verlof, enzovoort…
Hoe dichter bij de vertrekdatum je annuleert, hoe hoger de annuleringskosten kunnen oplopen. Wist je dat bijvoorbeeld in gevolge van een ongeval de dag van vertrek de reisorganisator 100% annuleringskosten mag aanrekenen? Een ferme hap uit je budget indien je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten! Indien je voor de afreis mits een geldige reden de reis annuleert, dan krijgt je van de verzekeringsmaatschappij integraal de annuleringskosten terugbetaald.

De prijs van een annuleringsverzekering bedraagt meestal 5% van de totale reissom.

Reisbijstandsverzekering:

Tijdens de reis, om bepaalde kosten in het buitenland te dekken, denken we maar aan ziekte, hospitalisatie, repatriëring, overlijden, enzovoort.
De bijstandsverzekering houdt onder andere bIjstand aan personen, vakantieonderbreking, bagageverzekering en lichamelijke-ongevallenverzekering in.

Voor reizen binnen Europa worden een groot gedeelte van deze kosten ook gedekt door je mutualiteit. Informeer hierover bij je ziekenfonds alvorens een verzekering af te sluiten.

Full Option

Deze verzekering combineert de polisvoorwaarden van de annuleringsverzekering met deze van een bijstandverzekering.

Jaarpolis

Reis je meerdere keren per jaar, dan is een jaarpolis mogelijk voor jou een betere keuze.

Vergelijk hier en vindt de reisverzekering die het best bij je past

http://www.verzekeringen.be/vergelijk-je-reisverzekering?

 

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign