Daguitstappen

Naast reizen en weekends organiseert Het Vertrek ook een aantal  dagactiviteiten.  Het aanbod hangt af van de inspiratie van onze begeleiders en wordt regelmatig aangevuld. Ben je nog geen lid van Het Vertrek, dan bieden deze dagactiviteiten je een uitstekende gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze organisatie en zijn leden. Inschrijven voor een dagactiviteit doe je via de link die je onderaan de dagtocht kan vinden. Je inschrijving komt rechtstreeks bij de begeleider toe en van hem/haar ontvang je de verdere informatie. Voor de meeste van deze dagactiviteiten wordt er ter plaatse een kleine bijdrage van 3 EUR gevraagd om de onkosten van onze begeleider te vergoeden.

Je kan enkel deelnemen aan onze activiteiten mits je vooraf in te schrijven. Onaangekondigd opdagen wordt niet aanvaard en betekent dat onze begeleider je terug naar huis zal sturen. Honden meebrengen kunnen we spijtig genoeg niet toestaan.

Wij vragen vriendelijk aan onze leden dat ze elke inschrijving voorafgaandelijk ernstig evalueren om afzeggingen nadien maximaal te vermijden. Het spreekt voor zich dat je de begeleider verwittigt als je, om één of andere reden zou verhinderd zijn.

VZW Het Vertrek is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen tijdens onze tochten.

Ledenfeest 2024

  • Za 05 okt : Ledenfeest in Bornem – onder constructie

Wandeltochten (alle leeftijden)

Geniet van een onbezorgde wandeltocht in de natuur. Denk eraan dat veld- en bospaadjes er vaak glibberig kunnen bij liggen, zorg voor goede wandelschoenen met stevige grip. Een matje of plastiek zak om op de grond te leggen zijn een handig hulpmiddeltje om, ook op natte ondergrond, zittend van je picknick te genieten. 

Fietstochten (alle leeftijden)

Geniet van een onbezo59 rgde fietstocht, zorg er dus voor dat niet alleen jij, maar ook je fiets in prima conditie is. Naast de wettelijk verplichte uitrusting zijn een stel goede banden, goed werkende remmen en een gesmeerd lopend versnellingssysteem geen overbodige luxe. Zorg eveneens voor een reserve binnenband en pomp, mocht je toch lek rijden dan gaan we niet ter plaatse plakken maar vervangen. Een stel wegwerphandschoenen en hygiënische doekjes zijn erg handig wanneer je ketting afloopt. Het dragen van een fietshelm is niet verplicht maar draagt bij tot je veiligheid.

Uitstappen (alle leeftijden) 

Bij de meeste van deze uitstappen dient, in tegenstelling tot onze wandel- en fietstochten, het inschrijvingsgeld op voorhand betaald te worden. Wij moeten immers ook de tickets op voorhand aankopen. Na inschrijving ontvang je van je begeleider een mail met het rekeningnummer waarop je dient te storten. Opgelet het inschrijvingsgeld moet binnen de 10 dagen na ontvangst van deze mail gestort zijn, anders vervalt je inschrijving.

Sportieve wandeltochten (alle leeftijden)

Ben je op zoek naar een dagtocht met iets meer pit (meer dan 20 km) dan vind je hier beslist je gading. Voor deelname aan onze meer sportieve tochten volstaat een goede basis conditie. Voor minder sportieve leden de kans om je grenzen te verleggen.

Cultuur (alle leeftijden) 

Zin in een gezellig uitje, toneel, even naar de film, lekker uit eten of een avondje dansen. Altijd leuker in gezelschap. Kijk hieronder wat onze begeleiders zoal in gedachten hebben.  

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign