Facebook

Nam je deel aan een activiteit en wens je een reactie of leuke foto te delen via onze facebook pagina dan kan dit vanaf nu via de pagina “VriendenVertrekkers”.

Deze pagina is vooral bedoeld om de vriendengroep van de Vertrekkers een plaats te geven om over onze avonturen en activiteiten te praten en nog even na te genieten.

Deze facebookpagina is bewust een gesloten groep en enkel toegankelijk voor deelnemers aan onze activiteiten. Om in orde te zijn met de privacy wetgeving dient onze verantwoordelijke eerst toestemming te geven om je berichtje te publiceren en beslist de verantwoordelijke ook wie kan toetreden tot deze groep.

Wijzelf zorgen ervoor dat je via deze facebook pagina ook op zoek kan gaan naar nieuwe dagtochten of vrije plaatsen op reizen en weekends.

OPGELET DE FACEBOOK GROEP “VRIENDENVERTREKKERS” BLIJFT ENKEL INFORMATIEF

Alle inschrijvingen op onze activiteiten of inschrijven van nieuwe leden dienen nog steeds via onze website te gebeuren www.vertrek.be 

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign