33-er Halle-Lennik-Ternat

28 augustus 2021

De Gordel doet bij velen nog wel een belletje rinkelen.  Naast de Gordelklassiekers voor de fietser bestaat er ook een GR op dat thema.  Nl de streek GR Groene Rand.  In een hele grote cirkel wandel je zo in net geen 150 km rond Brussel.  Net ‘iets’ te ambitieus voor één dag zou ik zo durven denken.  Maar we bieden toch een uitdaging aan :-).

We maken er een heuse 33-er van.  Geen pint van 33 cl, al kan dat ter afsluiting uiteraard wel, want dan is dat meer dan verdiend.  Voor de sportieve wandelaars de mogelijkheid vandaag om een wandeltocht van 33 km te maken.  Het terrein gaat dit wel toelaten.  Niet al te veel stijgen en dalen, vrij vlak. Dus op een normaal tempo lukt dat zeker en zullen we dus ruim voor het donker aankomen.  Voor zij die dit net iets te veel van het goede vinden, geen probleem, we wandelen rond Brussel met vanuit bijna elk kerkdorp wel een busverbinding terug naar onze hoofdstad. De gemakkelijkste manier om in te korten is om een bus te nemen na 22 of 23 km in Lennik (rechtstreeks naar Brussel-Zuid).  Met de anderen wandelen we verder tot Ternat (station) dat we bereiken na 33 km.  Een mooie uitdaging om de zomer(vakantie) af te ronden.

Plaats van afspraak Halle Station 9u30

Wanneer:  zaterdag 28 augustus 2021 9u30

Wat : 33 km aan normale wandelsnelheid, zoveel mogelijk over niet-verharde paden.  Eventueel inkortbaar tot Lennik (of eventueel andere dorpen met busverbindingen naar Brussel).

Waar : Station Halle.

Extra info : we houden er een zeker tempo op na zodat degenen die 33 km willen stappen dit ook effectief zullen kunnen doen met als richtuur +/- 17u00 aankomst in Ternat.  Het wordt echter geen race.

Donderdag 26 augustus of vrijdag 27 augustus krijg je (na inschrijving via de website) alsnog een mailtje van de begeleider met last minute info.

Meebrengen: picknick (gebeurt wellicht in open lucht), voldoende drinkwater, degelijke wandelschoenen,  ev. regenjasje, wat kleingeld (voor de deelname), mondmasker voor op het openbaar vervoer en andere plaatsen waar afstand houden moeilijk is, ontsmettende alcoholgel.

Begeleiding : Gerd      gerd@vertrek.be

Deelname : 3,00 € (ter plaatse te betalen aan de begeleider, graag gepast, opdat we niet te veel tijd verliezen met wisselen).

Inschrijven: via onderstaande link

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign