Avondwandeling Eizeringen-Lennik

15 juli 2022

We vertrekken aan de Sint-Ursulakerk te Eizeringen voor een rustige avondwandeling genaamd : de Moeillewandeling.  Alhoewel het vetrekpunt niet ver van de Ninoofsesteenweg en de Assesteenweg ligt, zal deze wandeling zeker verrassen qua landelijkheid, want de zichten lijken sterk op deze van het landelijke Gooik op een boogscheut hiervan verwijderd.  De wandeling gaat langs zeer rustige wegen in het prachtige natuurgebied ‘moeille’ met een reliëf van Pajotteland in het klein.  Als afsluiter genieten we van een verfrissend drankje in een lokale taverne of indien ook open op vrijdag in de vakantie beter nog ‘In de verzekering tegen de grote dorst’ (in 2020 nog verkozen als ‘beste bierbestemming ter wereld’). Deze typische  taverne is trouwens bekend tot ver buiten de landsgrenzen.

Inschrijving : Wie inschrijft  ten laatste de woensdag ervoor  ontvangt een deelnemerslijst.  Schrijf je enkel in als je zeker deelneemt

Plaats : De start van de wandeling te  Eizeringen Frans Baetensstraat aan de Sint-Ursulakerk.  Parkeren kan langs de kerk.

Datum :  Vrijdag 15 juli 2022 te 19u00.

Afstand :  5,5 km

Meebrengen : flesje water, degelijke wandelschoenen

Inschrijvingsgeld : 3 €

Begeleider: Herman

Info via Herman@vertrek.be

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign