Belpop Bonanza – Bilzen

19 maart 2022

Belpop Bonanza vorstellen bij Het Vertrek is misschien niet meer nodig.  Met al meerdere mensen van het Vertrek woonden we ludieke shows over de Belgische popgeschiedenis bij. De heren Jan Delvaux (gekend van oa Radio 1) en Jimmy Dewit alias DJ Bobby Ewing (ex-stads DJ van Leuven) graven in de muzikale archieven van elke regio in Vlaanderen.

Voor vanavond namen ze Bilzen onder de loep.  De muzikale geschiedenis van Bilzen is groot en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. Belpop Bonanza dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing. Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaar­dige verhalen uit Bilzen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld.

Belpop Bonanza Bilzen wordt een spannende, grappige en entertainende revue over wat zich de voorbije 60 jaar heeft afgespeeld in de postcodes 3740 tot 3746. Met eerst en vooral aandacht voor Jazz Bilzen natuurlijk (waar sommige ‘Vertrekkers’ misschien nog ooit aanwezig waren!). Maar ook Bert Appermont, Luc Appermont, Lisa del Bo, Jo Lemaire, Graham Reilly, Womega en de breinen achter Ian Van Dahl.

Info op : https://www.dekimpel.be/belpop-bonanza-bilzen-de-muzikale-geschiedenis-van-bilzen-volgens-jan-delvaux-en-dj-bobby-ewing-zat

Wanneer :     Zaterdag 19 maart 2022 – 20u00

Waar:            cc De Kimpel, Eikenlaan 25 3740 Bilzen
Afspraak om 20u00 aan de inkomhal (op wandelafstand van het station                    van Bilzen)

Begeleiding: Gerd

Contact :      gerd@vertrek.be

Deelname:   Inschrijven én onmiddellijk betalen (of tot de zaal volzet is)

Na inschrijving ontvangt u een mail van de begeleider met de instructies voor betaling (20 EUR).

 

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign