Brussel – Pop Masters & Beer tasting

22 mei 2022

Zondag 22 mei zakken we af naar hartje Brussel voor twee leuke activiteiten.

Eerst brengen we een bezoek aan de tentoonstelling ‘Pop Masters’.  Vervolgens gaan we onder leiding van een professional een echte ‘beer tasting’ doen.

De tentoonstelling ‘Pop Masters’ laat ons kennis maken met een trio met wereldfaam: nl drie grote namen uit de geschiedenis van de popart. Deze kunststroming die ontstond in de jaren 50, liet met zijn wereldberoemde kleurrijke beelden een diepe indruk na.  We zien meer dan 150 originele werken van Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Keith Haring, de grote namen die kunst democratiseerden en weghaalden bij de elite van hun tijd.

Andy Warhol, Keith Haring & Roy Lichtenstein waren de pleitbezorgers van de popart en toonden met hun kenmerkende stijl hoe rijk deze kunstvorm is, die tal van kunstenaars ertoe heeft aangemoedigd om buiten de lijntjes te kleuren.

Na deze portie cultuur tijd voor ontspanning, al zullen we ook bij deze activiteit weer wat bijleren :-).  Olv een ‘professional’, gaan we vijf bieren proeven.  Net als bij wijnproeverijen, krijgen we tekst en uitleg over het betreffende bier, maar ook over de ruimere achtergrond bij het brouwen van het bier.

Na inschrijving ontvangt u een mail van de begeleider met de instructies voor betaling (33,00 EUR). De betaling moet onmiddellijk uitgevoerd worden.  Betaal je niet tijdig, dan wordt je inschrijving geannuleerd ten voordele van iemand anders!

Wanneer :             zondag 22 mei 2022 – 13u30

Waar :                    Brussel – centrum

Begeleiding :        Gerd

Contact :               gerd@vertrek.be

Deelname:           Inschrijven via onderstaande link én betalen: zo snel mogelijk

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign