Herfst in Mollendaalbos

13 november 2022

Herfst in Mollendaalbos

Deze herfstwandeling vertrekt op de ruime parking aan het hotel en congrescentrum De Bremberg in Haasrode. Wij gaan eerst langs de boswachterswoning De Dauw en volgen dan de rand van het woud in de richting van Blanden. Ter hoogte van het kerkhof dringen we Mollendaalbos binnen langs kleine boswegels. Wij kruisen majestueuze beukendreven en volgen eeuwenoude wegen door het woud. Een prachtige dreef voert ons naar de Brise Tout en met een paar schitterende vergezichten op de streek keren wij langs De Poort van Bierbeek terug naar de Bremberg.

Datum: Zondag 13 november. Vertrek om 14u. Einde van de wandeling rond 17u.

Afstand: Afhankelijk van het gekozen parcours tussen 8 en 10 km. De wandeling start op de parking voor het hotel en congrescentrum Bremberg, Boetsenbergstraat (op grondgebied van gemeente Bierbeek) maar bereikbaar via Haasrode. Wij wandelen volledig in het bos over bijna uitsluitend onverharde paden en dreven; het parcours is niet moeilijk.

Eetgelegenheid: Vermits wij volledig in Mollendaalbos blijven is er tijdens de tocht geen gelegenheid iets te gebruiken. Wij zullen wel halt houden in de boshut  het Moemedel. Na de wandeling is er gelegenheid om samen het avondmaal te gebruiken in de typische en zeer gezellige herberg In de Molen in Bierbeek centrum.

Deelname: Bij de start een bijdrage te betalen van 3 euro aan de begeleider ( liefst gepast geld).

Inschrijving: zie onderstaande link.

Begeleiding: georges. georges@vertrek.be Het GSM nummer wordt medegedeeld in de mail met bijkomende informatie die elke inschrijver van de begeleider zal ontvangen.

Deelnemers: het maximum aantal is beperkt tot 15 + 1 begeleider. Na afsluiting van de inschrijvingen krijgen de inschrijvers een bevestiging van deelname; hierbij zal ook nog bijkomende informatie over het verloop van de activiteit worden gegeven. En de mogelijkheid om bij de begeleider in te schrijven voor het gezamenlijk avondmaal.

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign