History of Country – Tienen

17 december 2021

Country music is misschien niet de meest gekende of populaire muziek in ons landje, maar niettegenstaande is het zeker boeiend om eens te grasduinen in de muziekgenre.

Schrijver Christophe Vekeman en muzikanten Bjorn Eriksson en Walter Broes hebben het met veel geestdrift en vanuit hun bodemloze liefde voor countrymuziek op zich genomen om in deze sneue situatie definitief verandering aan te brengen. In de wervelende voorstelling The History of Country wordt daadkrachtig maar vooral natuurlijk met veel schwung komaf gemaakt met alle vooroordelen die er thans nog
bestaan jegens een vorm van muziek die wel degelijk, zoals zal blijken, verrassend hoogstaand en virtuoos, veelzijdig en gevarieerd, geestig en spitant, en kortom volstrekt beminnenswaardig is.
Cowboys en -girls zijn uiteraard van harte welkom, maar ook de scepticus wordt vol
vertrouwen uitgenodigd om zich door The History of Country te laten bekeren. Leg gewoon je oor te luisteren, doe niet al te veel je best je benen stil te houden, en de rest komt vanzelf.

Prijs 22 € 

Wanneer :             vrijdag 17 december 2021 – 20u00

Waar :                    CC De Kruisboog Tienen

Afspraak om 20u00 aan de inkomhal

Begeleiding :         Gerd

Contact :               gerd@vertrek.be

Deelname:             Inschrijven via onderstaande link

Na inschrijving ontvangt u een mail van de begeleider met de instructies voor betaling (22,00 EUR). De betaling moet onmiddellijk uitgevoerd worden, gezien we maar een beperkt aantal kaarten tijdelijk kunnen reserveren.  Betaal je niet tijdig, dan wordt je inschrijving geannuleerd ten voordele van iemand anders!

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign