Jodoigne-Souveraine: Kasteelhoeves Waals-Brabants Haspengouw

7 augustus 2022

Wij verkennen vanuit het karaktervolle dorpscentrum van Jodoigne-Souveraine de mooie vallei van de Grote-Gete rond Dongelberg. Wij stappen langs landgoederen verdoken in mysterievolle bossen en parklandschappen. Groene tunnels van holle wegen wisselen af met de uitgestrekte Haspengouwse velden met hun weidse horizonten. Brocui is een verborgen parel van een typisch Waals gehucht.

Datum: Zondag 7 augustus. Vertrek om 14u. Einde van de wandeling, aan een rustig wandeltempo zodat onderweg wij af en toe een inkijk in een kasteeldomein kunnen nemen, rond 17u30. Afsluiten doen wij met een drankje in de dorpscafé tegenover de kerk.

Afstand: Ongeveer 10 km. De wandeling start op de parkeerplaats aan de dorpskerk St Pierre, Rue de la Vinaudrée in Jodoigne-Souveraine.

Eetgelegenheid: Bij de start en aankomst van onze wandeltocht is een Waals dorpscafé. Uiteraard zullen wij de dorstige kelen na de hoogzomertocht hier moeten smeren. In Jodoigne zijn diverse gelegenheden om iets te eten. Met de mail tot bevestiging van deelname zal gevraagd worden wie mee gaat eten ter afsluiting van onze wandelactiviteit.

Deelname: Bij de start een bijdrage van 3 euro te betalen aan de begeleider (liefst gepast geld).

Inschrijving: zie onderstaande link.

Begeleiding: Georges. georges@vertrek.be Het GSM-nummer wordt medegedeeld in de mail met bijkomende info die elke inschrijver van de begeleider zal ontvangen.

Deelnemers: Het maximum aantal is beperkt tot 15 + 1 begeleider. Na afsluiting van de inschrijvingen krijgen de inschrijvers een bevestiging van deelname. Hierbij zal ook nog bijkomende info over het verloop van de activiteit worden gegeven. En de mogelijkheid van deelname aan de afsluitende maaltijd.

Deze uitstap is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign