Lubbeek: naar de Gemp door het Hageland

25 september 2022

Onze nazomerse wandeltocht vertrekt in het dorpscentrum van Lubbeek. Wij doorkruisen op een knuppelpad het natuurgebied van De Spicht en volgen de Molenbeek. Zo bereiken wij de historische watermolen van Gemp waar wij halt houden voor een verfrissing op het mooie terras. Dit is meteen ons keerpunt. Over de Hagelandse heuvels met mooie uitzichtpunten keren wij terug naar ons uitgangspunt.

Datum: Zondag 25 september. Vertrek om 14u. Einde van de wandeling rond 18u afhankelijk hoelang wij blijven plakken in de Gempemolen.

Afstand: 11 km. De wandeling start op de ruime parking Dorpskring aan de St Martinuskerk . Houd rekening dat wij deels langs onverharde paden door vochtige valleien zullen wandelen. Bij regenweer kunnen deze er modderig bij liggen.

Eetgelegenheid; Halverwege de tocht stoppen wij om iets te gebruiken in de brasserie van de Gempemolen. Na( of voor) de wandeling is er gelegenheid om iets te eten in het dorpscentrum van Lubbeek zelf. Maar voor dezen die gezellig en lekker willen blijven eten is er mogelijkheid om samen te avondmalen in de Gempemolen. De deelnemers krijgen hiertoe gelegenheid hun deelname aan de maaltijd te bevestigen bij de begeleider.

Deelname: Bij de start een bijdrage van 3 euro te betalen aan de begeleider ( liefst gepast geld).

Inschrijving: zie onderstaande link.

Begeleiding: Georges. georges@vertrek.be Het GSM-nummer wordt medegedeeld in de mail met bijkomende informatie die elke inschrijver van de begeleider zal ontvangen.

Deelnemers: Het maximum aantal is beperkt tot 15 + 1 begeleider. Na afsluiting van de inschrijvingen krijgen de inschrijvers een bevestiging van deelname. Hierbij zal ook nog bijkomende info over het verloop van de activiteit worden gegeven. En de mogelijkheid om deel te nemen aan de afsluitende maaltijd.

 

Deze uitstap is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign