Natuurpark Burdinale-Mehaigne, stiltetocht

11 juli 2022

Rustig fietsen gegarandeerd door Waals-Haspengouw, met vele kleine dorpen en gehuchten. De Mehaigne en de Burdinale zijn de 2 riviertjes die hier het landschap bepalen. Haspengouw is glooiend, nooit echt steil, al klimmen we soms uit de vallei om daarna te genieten van de vergezichten en dan weer een duik te nemen naar het volgende riviertje. Verstilde dorpen en enkele kastelen staan op ons te wachten en in Oteppe kunnen we de plaatselijke horeca steunen.

Voor wie aanwezig was bij de tocht van 6 juni: deze tocht ligt ten westen van de vorige, met enkel Oteppe als gemeenschappelijk punt, en wie wil daar niet nog een keer naar toe?

Datum :   maandag 11 juli  2022

Vertrek : carpoolparking E40 afrit 28 in Walshoutem om 10.00 u. (ongeveer 4 km van het station van Landen)

Afstand : ong. 60 km

Extra: graag vermelden (in de opmerkingen) of je elektrisch fietst. We houden het tempo rustig en hebben tijd om regelmatig rond te kijken. Eigen fiets, perfect in orde, reserve binnenband en herstelgerief meebrengen. Geen fietsverhuur mogelijk.

Eetgelegenheid: Picknick en voldoende drank, iets om op te zitten.  Lunchen doen we onderweg en we nemen een horeca pauze in Oteppe. Na de tocht kunnen we wat gaan eten vlakbij de parking, heb je hiervoor interesse, graag vermelden bij inschrijving.

Deelname: 3 € ter plaatse aan de begeleider te betalen, graag gepast geld

Inschrijving: marleen@vertrek.be

Begeleiding: Marleen

Deelnemers : 11 + 1 begeleider

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign