Noordzeecruise naar windmolenpark

9 juli 2022

Noordzeecruise naar het windmolenpark op zee…

Bent u getriggerd door groene en blauwe alternatieve energie op zee? Scheep dan in aan boord van de Albatros voor een avontuurlijke zeereis naar de Belgische windmolens op de Noordzee!

We hebben er al veel over gehoord, maar weinigen onder ons hebben deze windmolens al van dichtbij gezien.  Omdat niet alleen het windmolenpark prachtig is om te zien , maar ook de tocht ernaar een belevenis op zich is, wilden we deze kans niet laten liggen.

Onderweg dompelt onze Noordzeegids u onder in tal van maritieme geheimen: van kustnavigatie tot havensignalisatie, de mysterieuze taal van boeien en bakens, exploratie van mariene vogels en kleine zeezoogdieren, het veilig kruisen van de immer drukke internationale scheepvaartroute …

30km uit de kust op volle zee, wenkt het uiteindelijke doel, de impressionante Belgische windturbines in volle actie op de Thorntonbank. Het zalige genotsspel van wind, zon en zee krijgt u er gratis bovenop!

We gaan aan boord om 8.30 uur in Oostende en zijn terug in de vroege namiddag.  Wie zijn zeebenen dan nog even wil strekken, kan nadien aansluiten voor een wandeling van +/-10 km.

Datum : zaterdag 9 juli

Begeleiding : Lydia 

Info : lydia@vertrek.be 

Prijs : 60€ (boottocht (5u) , gids – organisatie en begeleiding). Er is ook een audio-installatie met pc-aansluiting en 40’ Lcd-scherm aanwezig.

Na inschrijving ontvangt U van uw begeleider een mail met het rekeningnummer waarop U het inschrijvingsgeld dient te storten

Afspraak: exacte afspraken volgen later

Meebrengen : pick-nick en drankje mag

U kan ook aan boord dranken aankopen aan 3 € voor softs, water, warme dranken en pils, en wijn is aan 6 €.

 

Deze uitstap is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign