Street Art wandeling Brussel

zaterdag 16 maart 2024

Elke zichzelf respecterende stad heeft tegenwoordig wel een reeks street art werken op de gevels van gebouwen.  Onze hoofdstad blijft zeker niet achter op dat vlak en heeft een rijke collectie street art werken.  De collectie is heel divers, gaande van echte street art, over graffiti tot ‘prenten’ uit onze 9de kunst, de stripverhalen.  Kom ze zelf mee ontdekken door een leuke wandeling in wellicht de grootste kunstgalerij van België.

We vertrekken aan het Zuidstation.  We wandelen door de Marollen, de Zuid-Lemonnierwijk, het Sint-Gorikseiland en de Centrumwijk tot het Centraal Station.  We houden halt bij de verschillende kunstwerken op ons traject, soms met wat tekst en uitleg er bij.  Misschien ontdekken we ook heel recent werk of vinden we werken die (nog) niet beschreven zijn.

Mocht er nog wat tijd en interesse over zijn na deze 7,7 km, kunnen we misschien ook nog enkele werken opzoeken in de Noordwijk.

Datum : Zaterdag 16 maart 2024 – 13u30

Vertrek : Station Brussel-Zuid (exact punt van afspraak volgt na inschrijving)

Afstand :
  ongeveer 7,7 km

Deelnemers : 
15 à 20

Meebrengen:  schoenen waarmee je goed kan wandelen (in Brussel liggen er her en der nog kasseien.) en uiteraard je goed humeur

Kostprijs : 3 € voor de begeleiding.

Inschrijving:  via onderstaande link

Info  gerd@vertrek.be

Begeleiding: Gerd

 

Aanmelden voor deze daguitstap

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign