Wandeling Munkbosbeekvallei

21 juli 2022

We wandelen van Dikkele doorheen de Munkbosbeekvallei. De gelijknamige beek kronkelt door het heuvelende landschap van de gemeenten Zwalm, Gavere, Zottegem en Oosterzele.  Omgeven door akkersUpd, bosjes en grasland vind je langs de loop van de Munkbosbeek pittoreske dorpjes zoals Dikkele en Paulatem die bekend staan als de mooiste dorpen van Vlaanderen. Al vlug passeren we het domein van het kasteel Ten Bieze. Vandaar gaat het langs de natuurtuin De Kaaihoeve  gelegen langs een zij-arm van de Schelde.  Wondermooie landschappen en dorpjes volgen mekaar nog op tot we aan ons vertrekpunt aankomen.   Waar mogelijk genieten we in een taverne en dat doen we zeker in Dikkele na de wandeling waar talrijke drankgelegenheden zijn.

Datum : Donderdag 21 juli  2022 om 13.30 u.

Vertrek : De start van de wandeling te Dikkele-Centrum kruispunt Kuiperstraat-Brouwerijstraat

Afstand : 11 km waar mogelijk voorzien we een pauze halfweg bij een taverne (afstand wordt eventueel aangepast aan omstandigheden ter plaatse)

Meebrengen : flesje water, degelijke wandelschoenen, zonnecreme , energierijke snack, ..

Deelname : 3 € ter plaatse aan de begeleider te betalen

Inschrijving : Wie inschrijft ten laatste de woensdag ervoor ontvangt een deelnemerslijst. Schrijf je enkel in als je zeker deelneemt.

Info : herman@vertrek.be

Begeleider : Herman

Deze uitstap is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign