Woestijnreis Marokko

23 tem 30 december 2023

Vorig jaar was ik net iets te laat om een bijzondere reiservaring aan te bieden voor de kerstvakantie, nl een woestijntrip in Marokko.  Om betaalbare vluchten te kunnen boeken, beginnen we er dit jaar tijdig aan :-).
Graag herneem ik dan ook een poging om een groep samen te brengen om tijdens de kerstvakantie deze bijzondere reiservaring te beleven.  Een ideale periode qua temperatuur om de woestijn in te trekken.  Ook ideaal voor zij die de opgeklopte eindejaarsdrukte in ons land willen ontlopen.

Een weekje op het ritme van de natuur, wakker worden bij zonsopgang, ontbijten, kamp afbreken en rustig vertrekken, wandelen tot de lunch, lunchen en siësta om vervolgens een mooie namiddagwandeling te maken.  Bij aankomst: kamp opbouwen, genieten van een lekker bereid avondmaal, nakaarten bij het kampvuur, genieten van een prachtige sterrenhemel, ….
Voor en/of na de woestijntrekking rest er mogelijk nog een klein beetje tijd om Marrakech in een blitz-bezoek te verkennen of op souvenirjacht te gaan.

Vertrek op wellicht 23/12, terug wellicht op 30/12/2023.  Let op, dit kan ifv de vluchtprijzen lichtjes wijzigen, al streef ik ernaar binnen de kerstvakantie te blijven mbt de periode.
Indien je welgemeende interesse hebt, laat het gerust snel even weten.  Des te sneller we een groep kunnen vormen, des te beter de prijs van de vluchten.
Info via Gerd@vertrek.be

Aanmelden voor deze reis

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign