Fietsen aan de Moezel

10 tot en met 14 augustus 2023

Deze reis is VOLZET.

Voorlopig VOLZET voor vrouwelijke deelnemers!

Een van de bekendste vakantiebestemmingen in Duitsland is het dal van de Moezel die stroomt door Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Vooral in dit laatste land staat de rivier bekend om zijn uitgestrekte heuvellandschap, oude steden en prachtige wijngaarden. Het Moezeldal tussen Koblenz en Trier is een romantisch waterlandschap en wereldberoemd door de wijnbouw. Bij elke stap of trap met de fiets vindt men idyllische wijnplaatsjes en wijnhellingen met klinkende namen, wijnlokalen en cultuurgeschiedenis. De Moezel is met in totaal 545 kilometer lengte de grootste zijrivier van de Rijn. Het bochtenrijke rivierdal met zijn steile, wijnbegroeide hellingen kan men helemaal vergelijken met een “door wijn begroeid, natuurlijk amfitheater”.

We verblijven in het hotel Zur Krone gelegen tussen Cochem en Koblenz. Bij mooi weer kunnen we genieten met een drankje op één van onze 2 panoramische  terrassen met uitzicht op de Moezel en de voorbij varende schepen.

 

 

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign