Keukenhof en omgeving

25 tot 26 april 2020

“Als de lente komt, zend ik je tulpen uit Amsterdam, 1000 gele, 100 rooie”….  Tulpen en Nederland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Wij trekken dit weekend niet naar Amsterdam, maar wél naar dé Bollenstreek van Nederland.

De meest gekende plaats om van deze bloemenpracht van tulpen en andere bolbloemen te genieten is met zekerheid Keukenhof. Bezoekers uit de hele wereld zakken jaarlijks in het voorjaar af om deze kleurenpracht te aanschouwen.

Wij sluiten ons voor één keer aan bij de massa. Maar we nemen er zeker voldoende tijd voor en zien het wat breder dan enkel het lentepark Keukenhof. We verkennen eveneens de ruime omgeving van Keukenhof in een fietstocht langsheen de kleurrijke bloembollenvelden. ’s Anderendaags bezoeken we dan het lentepark, dat jaarlijks rond een nieuw thema wordt aangeplant. We genieten van de vele schitterende bloemenperken alsook van de paviljoens met achtergrond info over tulpen en andere bolbloemen. Het park is van het nodige comfort voorzien, zodat je op tijd en stond desgewenst een rustpauze kan nemen bij een drankje  of inkopen kan doen (souvenirs allerhande, bloembollen, …).

Aanmelden voor deze reis

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign