Limburgse wandel- en fietsvierdaagse

9 tot 12 augustus 2020

Deze reis is VOLZET.

NOG ENKEL SINGLE KAMERS BESCHIKBAAR !

Lanaken maakt deel uit van de schilderachtige Maasvallei en het Nationaal park Hoge Kempen. Geniet ook van de gevarieerde mix die het Mergelland, Haspengouw en de Kempen vormen. De gunstige ligging op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg maakt van Lanaken de ideale vertrekplaats voor een fietsverkenning van beide Limburgen. Start na je ontbijt en kom voor je diner terug nadat je niet alleen in België maar ook in Nederland en Duitsland gefietst hebt op één en dezelfde dag!

We maken zeker gebruik van de fiets- en voetveren. Een tripje met één van de charmante veerpontjes naar de overzijde van de Maas brengt je onmiddellijk in vakantiestemming. Zo kan je leuke verbindingen maken tussen de verschillende Maasdorpjes en natuurgebieden.

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Cafeetjes, terrassen op de mooiste pleinen. Droom weg in het charmante Maastricht…

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign