Rondreis doorheen de Dordogne

10 tot 17 sep 2022

Deze reis is VOLZET.

Toerisme – wandelen – gastronomie 

Ons verblijf  ligt in het groene hart van de Corrèze en aan de voet van de Dordogne. Het is een van de meest ongerepte gebieden van Frankrijk. De woning is gebouwd op een hoogte in de buurt van het dorp Juillac en wordt omringd door bossen en heuvelachtige weiden.

De regio biedt vele mogelijkheden tot culturele uitstapjes en sportieve activiteiten. Door de ligging kan je zowel kennismaken met de Corrèze, Lot als Dordogne.

Toeristische trekpleisters zoals Arnac-Pompadour en Hautefort met hun rijke geschiedenis en goed bewaarde monumenten, liggen op korte rijafstand, terwijl je kan kiezen voor Brive-la-Gaillarde voor een dagje gezellig shoppen.

De omgeving biedt je een sterk afwisselend landschap met intens groene valleien, steile heuvels, kronkelende rivieren en pittoreske dorpjes. Natuurlijk is dit gebied ook bekend om zijn roodbruine Limousin runderen, die je overal in de weiden en op het ‘Plateau de Millevaches’ ziet grazen.

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign