Wandelweekend in de Limburgse bloesemstreek

zat-zon 21 tot 22 april 2024

Dag 1

Wie wenst gaat eerst zijn bagage afzetten in de jeugdherberg in Hasselt, nadien starten we, afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers in ofwel Heers ofwel in Tongeren.

Vandaag wandelen we tussen Heers en Tongeren.  De tocht is zo’n 19 km.  Het terrein is heel lichtjes glooiend.  Op ons pad zien we zeker boomgaarden, maar uiteraard ook ander moois.

Dag 2

Na een stevig ontbijt zijn we klaar voor een tweede tocht.  Vandaag doen we er een km bij tov gisteren.  We wandelen zo’n 20 km, van Kortessem tot Borgloon.  Opnieuw niet vlak – vlak, maar lichtjes glooiend, midden in de fruitstreek.

Er wordt op een normaal tempo gewandeld, zo’n 4 à 4,5 km / uur, voor iedereen die wandelt dus perfect doenbaar 😊

Gezien het doorgaande (dus geen luswandelingen) tochten betreft, werken we met het openbaar vervoer om het beginpunt te bereiken of terug te keren vanaf het eindpunt.  De kost hiervan is niet inbegrepen, omdat mogelijk deelnemers een Lijnabonnement of een kortingkaart van de NMBS hebben.  Desgevallend kunnen er wel de nodige Lijntickets op voorhand voorzien worden.

Aanmelden voor deze reis

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign