WE Leiden-Rotterdam

26 tot 28 juni 2020

Verkenning van de 2 belangrijkste steden in Zuid-Holland, namelijk Leiden en Rotterdam.

We overnachten 2 nachten in een luxueus wellness hotel in Leiden, aan het station dus makkelijk bereikbaar met de trein.
Na een heerlijke dag stappen  kan je volledig tot rust komen in het  wellnessresort, dat zich op de 11e verdieping bevindt. Tegen betaling kan je gebruik maken van onder andere het binnenzwembad, diverse sauna’s en een stoomcabine.
We laten ons alleszins verwennen met een heerlijk ontbijt, 1 diner en 1 lunchpakket voor de zaterdag.

Dag 1 : Op de dag van aankomst wordt een wandeling van 14,5 km gedaan langs de kust en langs bollenvelden. Intrek in ons hotel in centrum Leiden.

Dag 2 : Op zaterdag bezoeken we een ganse dag Rotterdam. (trein Leiden-Rotterdam inbegrepen). In de voormiddag gebeurt dit onder begeleiding van een gids (inbegrepen)  en na onze lunch bezoeken we verder nog Rotterdam. ’s Avonds dineren we ook in Rotterdam (avondeten niet inbegrepen) om daarna terug met de trein naar Leiden te sporen.

Dag 3 : Op zondag doorkruisen we Leiden om nog eens de gezellige Hollandse sfeer op te snuiven. We nemen  gezamenlijk een lunch om daarna terug huiswaarts te keren.

Aanmelden voor deze reis

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign