Budgetvriendelijke wandelreis Terschelling

zat 30 maart tem woe 3 april 2024

Deze reis is VOLZET.

Kerstmis is nog maar net voorbij en het nieuwe jaar nog maar net gestart en toch kijken we al meteen vooruit.  Valentijn slaan we over, we springen meteen naar Pasen.

Het ideale moment om er op uit te trekken en wel naar de Waddeneilanden.  Velen denken dat men naar de andere kant van  de wereld moet reizen om een stukje natuur dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat te vinden, zoals bv The Grand Canyon, The Great Barrier Reef of …  Maar niets is minder waar.   We lieten ons oog vallen op het mooie Waddeneiland Terschelling.  Een mooi ‘brokje’ natuur, gelegen in de Waddenzee dat uitnodigt om te wandelen, uit te waaien, te genieten van de eerste tekenen van de lente, vogels en misschien andere dieren te spotten, …

Dat de Waddeneilanden mooi zijn is genoegzaam geweten, dat er dan vaak ook een stevig prijskaartje aan verbonden is om ze te bezoeken, helaas de keerzijde.

Niettemin heb ik getracht om het betaalbaar te houden voor iedereen.  Zonder aan comfort in te boeten, proberen we het toch enigszins budgetvriendelijk te houden, zodat we samen op en top kunnen genieten van de vroege lente op Terschelling.

Ik nodig je dan ook graag uit om mee te gaan om al wandelend en eventueel al fietsend dit prachtige eiland te verkennen.

Twijfel dus niet en schrijf meteen in.  Inschrijven kan slechts tot 29 februari!

 

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign