Fietsvakantie Mallorca

25 september tot 2 oktober 2021

Deze reis is VOLZET.

Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, wordt vaak geassocieerd met overvolle stranden en massa’s dronken Duitsers en Engelsen. Maar de parel van de Balearen heeft heel wat meer te bieden. Ver weg van de overvolle zuidkust biedt Mallorca alles wat natuurliefhebbers en cultuurminnaars zich maar kunnen wensen. Het wondermooie en woeste Transmuntana gebergte, het natuurwonder Sa Calobra en de vergezichten van Cap Formentor, het vlakke binnenland met stille dorpjes als Campanet, Muro en Sa Pobla, de culturele bezienswaardigheden van de hoofdstad Palma en de provinciestad Soller, en de verlaten stranden van de noordkust zijn een droom voor iedereen die houdt van natuur, charme en romantiek.

Ook de meer sportieve vakantieganger komt op Mallorca volop aan zijn trekken. Vooral de noordkust en meer bepaald de schitterende baai tussen Alcudia en Pollenca is een waar fiets- en wandelparadijs. Avontuurlijke wandelpaden in het wondermooie Transmuntana gebergte en kilometers verkeersarme en vlot lopende fietspaden over vlakke en licht golvende wegen zijn een droom voor iedereen, die ver weg van het massatoerisme, van een onvergetelijke vakantie wil genieten. Denk daarbij het heerlijke mediterrane klimaat en U weet dat een vakantie op Mallorca gelijk staat aan genieten over de hele lijn.

Kom met ons mee fietsen en geniet van de immense schoonheid van Majorca’s noordkust. Tijdens deze vakantie verblijven we in het prachtige en luxueuze hotel Pollenca Maris club Resort. Dit schitterende en rustig gelegen 4 sterren hotel, beschikt over een uitgebreide sportinfrastructuur, verschillende zwembaden, tennisvelden, fietsverhuur en restaurant keuze. De kamers, die alle comfort bieden, zijn opgetrokken in bungalow stijl. Met fietstochten van ongeveer 60 km per dag over een licht golvend terrein is deze vakantie geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en een sportieve ingesteldheid.

 

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign