Haarlem wandelweekend

Vrijdag 21 tem zondag 23 juni 2024

Deze reis is VOLZET.

Dag 1 :

We verzamelen om 11u00 in het hotel. Indien de kamers reeds beschikbaar zijn, kunnen we de kamers reeds verdelen. Indien niet dan laten we onze bagage daar achter en kunnen we aan ons weekendje beginnen.

Een 1e kennismaking met de streek doen we met een wandeling van ongeveer 10 km. We vertrekken vanop de parking van ons hotel en wandelen langs velden richting Spaarndam. Onderweg komen we een restaurant tegen waar we een lichte lunch kunnen nemen. Op onze terugweg naar het hotel wandelen we langs de “Mooie Nel”. Dit is een mooi watergebied zoals er zovele zijn in Nederland.

’s Avonds kunnen we dineren in het hotel. Elk kan zijn eigen keuze maken. Het hotel is gekend voor zijn uitstekende keuken. Een aanrader blijkt hun fondue en plaatgrill.

In het hotel is ook een bowlingbaan aanwezig. Misschien hebben sommigen nog zin om een balletje te rollen.

Dag 2 :

We kunnen genieten van het uitgebreide ontbijt. We vertrekken om 09u45 te voet naar Haarlem (+- 4 km).  Daar hebben we om 11u00  afspraak met de gids die ons gedurende een toer van 2 uren het mooiste van Haarlem laat zien.

Na de gidsbeurt is iedereen vrij om op eigen tempo Haarlem nog verder te ontdekken. Er wordt een uur afgesproken wanneer we terug keren naar het hotel.

We dineren opnieuw in het hotel.

Dag 3 :

Na het ontbijt is het tijd om onze valies terug in te pakken.

Rond 10u00 vertrekken we richting de kust met de wagens. Hier maken we een mooie natuurwandeling  (14 km) in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. We doorkruisen de duinen, passeren langs het vogelmeer en uiteindelijk komen we ook langs de kustlijn. En wat denken jullie om dit gezellige weekend af te sluiten met een gezamenlijke lunch in een beachbar ?

Na onze lunch gaan we richting onze wagens waar we van elkaar afscheid nemen om opnieuw huiswaarts te keren.

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign