Wandelweekend Voeren

5 tot 7 november 2021

Deze reis is VOLZET.

Programma kan afhankelijk van omstandigheden ter plaatse steeds wijzigingen ondergaan.

Vrijdag 5 november 2021 :

We komen samen om 11u00  in ons hotel waar we bij een aperitiefje voorafgaand aan onze lunch, kennis maken met mekaar. Hierna verkennen we de glooiende omgeving van het hotel tijdens een panoramawandeling van een 11-tal km. Nadien frissen we ons even op in ons hotel en schuiven we ter plaatse aan tafel voor het avondmaal in een gezellige sfeer die we nu toch al even hebben moeten missen.

Zaterdag 6 november 2021 :

We begeven ons na het ontbijt naar het vertrekpunt van onze wandeling (17 km) richting Sint-Martens-Voeren waar we door Vlaanderen Vakantieland de als mooiste uitgeroepen wandeling van Vlaanderen ondernemen langsheen de vele bronnetjes en fantastisch mooie panorama’s.

Na onze sportieve en ontspannende dag genieten we een driegangenmenu in ons hotel.

Zondag 7 november 2021 :

We starten de dag met het ontbijt en het inladen van onze bagage. Dan vertrekken we richting beginpunt van onze wandeling te Remersdaal waar het landschap al helemaal de kenmerken van het Land van Herve vertoont. We begeven ons naar het hoogste punt van Vlaanderen en natuurlijk ontbreekt daarbij zowel onderweg tijdens de lunch als bij het einde geen welverdiende stop in een gezellige taverne.

Deze reis is VOLZET.

VZW Het Vertrek

Het Vertrek

Word lid van het Vertrek!

Het lidmaatschap is gratis, bovendien ben je automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief, zo blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten.

Meld je hier aan »

Contactgegevens

Adres
VZW Het Vertrek
Dauw en Defossezlaan 25
1600 Sint Pieters Leeuw, België
Telefoon
0475 391619
info@vertrek.be
Bank
Bank: BE67 7343 4419 2987
BTW: BE0450.262.617

© VZW het Vertrek 2024 ~ website door WEN Kunst Webdesign